THE BEST SIDE OF راهکار آنفولانزا

The best Side of راهکار آنفولانزا

The best Side of راهکار آنفولانزا

Blog Article

معمولا علائم سرماخوردگی به تدریج بروز کرده اما علائم آنفولانزا ناگهانی است. ما در ادامه به رایج ترین علائم این بیماری اشاره خواهیم کرد:

در سایت درمانکده می‌توانید برای مشاوره آنلاین با دکتر عمومی یا مشاوره آنلاین با دکتر داخلی وقت بگیرید.

همچنین تماس با اشیائی که به‌واسطه‌ی لمس فرد بیماری، آلوده شده است نیز باعث انتقال ویروس آنفولانزا می‌شود.

او در پاسخ به این پرسش که واکسن آنفلوانزا در اختیار چه گروهایی قرار می‌گیرد، اظهار کرد: اولویت بندی گروه های پرخطر سالانه توسط وزارت بهداشت اعلام می‌شود. امسال نیز گروه های واجد شرایط دریافت واکسن به ترتیب شامل کلیه پرسنل بخش درمان و بهداشت، دامپزشکی، بیماران مبتلا به نقص سیستم ایمنی، سرطان و سایر بیماری های خاص، جانبازان و ایثارگران مبتلا به بیماری‌های زمینه‌ای، زنان باردار(تا دو هفته بعد از زایمان) واکسن دولتی رایگان دریافت خواهند کرد.

این کارشناس مبارزه با بیماری‌های علوم پزشکی ساوه در پاسخ به این پرسش که در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، تا چه مدت نباید واکسن آنفلوانزا دریافت کند، افزود: در صورت ابتلای فردی به بیماری کرونا، توصیه می‌شود پس از اتمام دوره قرنطینه ۱۴ روزه و پایان علائم کرونا، نسبت به دریافت واکسن آنفولانزا اقدام شود.

در صورت عدم انجام واکسیناسیون برای این افراد، بخشی از آنها به آنفلوآنزا مبتلا شده و علاوه بر  اختلال در  عملکرد و غیبت در محل خدمت، ریسک انتقال عفونت به بیماران  تحت مراقبت‌شان نیز وجود دارد.

بیشتر پزشکان توصیه می­‌کنند واکسن را تا اوایل آبان دریافت کنید تا بدن بتواند قبل از شروع فصل آنفلوآنزا، آنتی‌بادی‌های مناسب را بسازد. البته بعد از این تاریخ هم هنوز برای دریافت واکسن دیر نیست.

آنفولانزای مرغی اولین بار در سال ۲۰۰۳ میلادی دیده شد و مدتی نگذشت که این بیماری به قاره­‌های مختلفی مانند آسیا و آفریقا سرایت کرد و توانست منجر به مرگ بیش از ۵۰۰ نفر گردد.

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

علائم مؤثر بر دستگاه تنفسی که همیشه تحت تأثیر قرار می‌گیرند (سرفه، عطسه، گلودرد، آبریزش چشم).

بیشتر بدانید: سرماخوردگی و آنفولانزا در دیابتی‌ها را چگونه کنترل کنیم؟

 مصرف مایعات فراوان و استراحت کافی بخش مهمی از برنامه‌ی درمانی آنفولانزا است. در موارد خفیف ابتلا به آنفولانزا، استراحت و نوشیدن مایعات کافی بسیار مؤثر است؛ اما درصورتی‌که به عفونت شدید آنفولانزا چند روز تب دارد آنفولانزا مبتلا شوید، ممکن است داروهای ضدویروس برای شما تجویز شود.

در عین حال، با نرفتن به محل کار یا مدرسه، می‌توانید از سرایت آنفولانزا به افراد دیگر جلوگیری کنید.

در صورتی که سوال شما تخصصی هست و به دنبال نظر پزشک متخصص هستید، به بخش مشاوره آنلاین پزشکی مراجعه کنید.

Report this page